RealEstate Romania

RealEstate Romania oferă

Certificare Energetice

Necesare pentru a determina in mod corect eficienta energetica a unei clădiri

Serviciile noastre se adresează tuturor persoanelor fizice sau juridice, societăți comerciale sau de stat care au în proprietate:

apartamente, locuințe unifamiliale, blocuri de locuințe construcții destinate activităților sportive clădiri pentru servicii de comerț hoteluri, pensiuni, restaurante clădiri de învățământ birouri alte tipuri de clădiri consumatoare de energie

Certificarea energetica consta intr-o procedura prin care se evaluează performanta energetica a locuinței dumneavoastră, indiferent ca este vorba despre un apartament sau o clădire unifamiliala.

În conformitate cu Legea 159/2013, care modifică Legea nr. 372/2005 pentru încheierea unei tranzacţii imobiliare (vânzare-cumpărare, închiriere, recepţie la terminarea lucrărilor, etc.) este obligatoriu deţinerea unui certificat de performanţă energetică. Acesta este valabil 10 ani şi se eliberează doar de către auditori energetici atestaţi. În cazul lipsei acestui document la încheierea unei tranzacţii imobiliare, contractul este supus nulităţii şi poate fi atacat în instanţă.

Metodologia de calcul repsecta anumite norme tehnice si este definita prin legislatie, astfel ca exista cativa factori investigati in mod deosebit, dupa cum veti vedea in continuare. Mai exact, aceasta procedura are in vedere determinarea nivelului de protectie termica al cladirii respective si stabilirea clasei energetice din punctul de vedere al instalatiilor de incalzire, climatizare, iluminat etc. Desigur, acolo unde este cazul, se vor lua in calcul si alte surse alternative de generare a energiei, precum panouri fotovoltaice, pompe de caldura, instalatii de cogenerare sau altele. Asadar, compania noastra transpune toata aceasta analiza intr-un document oficial tiparit si va ofera un Certificat Energetic

Pentru Bucuresti – Ilfov

Elaboram certificate energetice in regim de urgenta 24h

Compare